ultra pro software ultra pro software
ultra pro software ultra pro software Home ultra pro software ultra pro software Contact
Ultra Pro Software Ultra Pro Software Ultra Pro Software Ultra Pro Software Ultra Pro Software Ultra Pro Software Ultra Pro Software

suport > tutorial

Intrebare: Nu reusesc sa inregistrez ZSK. Imi da eroarea "Numar de activare incorect" sau "Eroare 001. Contactati distribuitorul ".

Raspuns: Verificati ca data sistemului sa fie cea reala. Data pe calculatorul dumneavoastra trebuie sa fie cea reala, altfel sistemul nu va porni. Verificati ce antivirus aveti (de exemplu Norton Antivirus impiedica accesarea unor zone de pe hard-disk, inclusiv fisierul in care ati facut deja inregistrarea softului).
Daca eroarea persista si daca ati rezolvat aceste probleme: Restartati calculatorul. In BIOS, activati Smart (pentru hardisk). In cazul in care nu reusiti sa activati SMART-ul, contactati distribuitorul.

 

Intrebare: Am achizitiont mai multe placi de captura. Le-am instalat dar nu se vede nici o camera. Am instalat driverele pentru ele dar tot nu se vede nimic (imagine neagra).

Raspuns: Daca ati achizitionat mai mult de o placa (pentru mai mult de 2 camere) trebuie sa instalati driverele din directorul Drivers/Card HV&MV8 (pentru placile PV147) sau din _Drivers/Card 143N (pentru placile PV143).
La configurearea sistemului de supraveghere, daca aveti mai multe placi, cand le adaugati ca dispozitive de captura, placa cu atributul "Capture 0" adaugati-o ultima.

 

Intrebare: Doresc sa inregistrez imagini numai la detectie de miscare. Nu reusesc sa setez aria de miscare.

Raspuns: Inainte de a adauga actiunea de inregistrare la detectie de miscare in agenda trebuie setata zona de miscare si parametrii. Daca ati adaugat deja aceasta actiune, fara a seta zona de miscare, dezactivati-o (in fereastra de setare actiune, in partea de jos este o casuta "Enabled" - deselectati-o). Apoi setati zona de detectie de miscare (butonul A din meniul din stanga din fereastra principala). Cand setati zona de detectie aceasta trebuie sa va apara pe ecran (zona albastruie). Pentru stergere, modificare zona folositi tasta Ctrl. Dupa ce ati setat zona de detectie (in timp ce aceasta zona este albastra) apasati butonul M pentru a seta parametrii de detectie - aduceti ambele bare la 0, zona se va face rosie. Mutati bara pentru zgomot pana ce dispare toata culoarea rosie de pe camera, apoi mutati de bara pentru prag in functie de ce grad al miscarii sa va porneasca inregistrarea. upa ce iesiti din fereastra de editare a parametrilor porniti inregistrarea din agenda.

 

Intrebare: Vreau sa urmaresc pe internet imagini inregistrate cu ZSK. Vreau ca accesul pe pagina de internet sa se faca pe baza de parola.

Raspuns: Dupa ce ati setat in ZSK optiunea de transmisie pe internet se parcurg urmatorii pasi. Se porneste ZSK Web serverul,  se deschide http://localhost/um.htm,  se adauga un grup (addgroup.asp) (exemplu admin cu READ si DIGEST_ACCESS),  se adauga un utilizator (adduser.asp) - exemplu utilizator si parola in grupul admin,  se adauga o limta (addlimit.asp) - / cu DIGEST_ACCESS (!!! nu se pune nimic la Group). La URL in functie de ce cat vrei sa limitezi pune:
  */ (iti va cere parola tot timpul cand accesezi pagina http://server/)
  * /interenet (iti cere parola doar pe accesarea paginii http://server/internet)
  * /images (iti cere parola doar pe accesarea paginii http://server/images)

Se salveaza configuratia cu Savecfg.asp si apoi OK. Dupa aceea se acceseaza pagina cu transmisia camerelor.

 

Intrebare: Am instalat ZSK, dar nu se porneste nici de la ZSK Configuration, nici simplu ZSK.

Raspuns: Verificati-va rezolutia monitorului. Noi va recomandam 1024 x 768, sau mai mare.

 

Intrebare: Vreau sa folosesc codecul MPEG4 pentru filme. Insa de fiecare data cand restartez calculatorul codecul dispare din lista de codecuri ale ZSK.

Raspuns: Instalati ultima versiune a acestui codec. Pe cd se afla direct in dierctorul codec si se numeste wmpcdcs8.exe. Nu instalati codecul mpeg cu extensia inf pe sisteme de operare Windows XP sau 2000.

 

Intrebare: Dupa ce instalez ZSK si vreau sa il setez imi da urmatoarea eroare "Nu aveti DirectX 8.0 instalat".

Raspuns: Daca nu aveti instalat inca DirectX puneti versiunea 8.0 sau 8.1. Daca anterior ati instalat o versiune de DirectX, verificati ce versiune (in Start>Run tastati comanda dxdiag). Dupa aceea instalati versiune 8.0 daca aveti una mai veche sau aceeasi versiune pe care o aveti deja (daca este mai mare de 8.0).

 

Intrebare: Am achizitionat o placa MV8 (Small Business Pro RT sau ZSK Business Real-Time) si nu mi se vad toate camerele. Unele se vad negre, altele albastre.

Raspuns: Verificati ca la Video card in Setup (in ZSK) placile sa fie puse in ordine inversa. La Input pentru fiecare intrare setati cate 2 camere pe fiecare placa (la Sursa/Captura) (Exemplu Card A input 01 si input 02; Card B input 03 si input 04. etc). Daca eroarea persista verificati driverele pe care le-ati instalat sa fie cele pentru placa pe care ati achizitionat-o.

 

Intrebare: Am instalat ZSK, l-am inregistrat dar cand vreau sa il pornesc imi da o eroare in care imi spune ca nu gaseste ddraw.dll.

Raspuns: Dupa instalare ZSK, instalati inca o data DirectX. Daca nu aveti instalat inca DirectX puneti versiunea 8.0 sau 8.1. Daca anterior ati instalat o versiune de DirectX, verificati ce versiune (in Start>Run tastati comanda dxdiag). Dupa aceea instalati versiune 8.0 daca aveti una mai veche sau aceeasi versiune pe care o aveti deja (daca este mai mare de 8.0).

 

Intrebare: La pornire ZSK imi da urmatoarea eroare "Nu se poate crea filtru captura".

Raspuns: Dupa instalare ZSK, instalati inca o data DirectX. Daca nu aveti instalat inca DirectX puneti versiunea 8.0 sau 8.1. Daca anterior ati instalat o versiune de DirectX, verificati ce versiune (in Start>Run tastati comanda dxdiag). Dupa aceea instalati versiune 8.0 daca aveti una mai veche sau aceeasi versiune pe care o aveti deja (daca este mai mare de 8.0).

 

Intrebare: Cand accesez pagina in care se transmit pe internet camerele prin ZSK, imi da mesajul "The page cannot be displayed"

Raspuns: Verficati daca aveti pornit ZSK Web Server. Daca il aveti pornit, din Commnad Promt dati ping la server-ul ZSK (ping adresa calculatorului pe care se afla instalat si de unde transmite ZSK). Daca va raspunde accesati pagina http://adresaIPcalc:3000/getImage sau http://adresaIPcalc:3001/getImage. Daca la nici una din solutiile de mai sus nu ati reusit sa vedeti imaginile, verificati conexiune de internet daca va merge.tutorial
demo
Servicii
Astazi nevoile unei companii se dovedesc a fi eterogene si foarte greu de standardizat. Deseori, software-urile "la cheie" nu...
detalii
 
Parteneri
Ultra PRO Software doreste sa colaboreze cu distribuitori din toate zonele tarii. In principiu, orice persoana fizica autorizata sau juridica, care...
detalii
 
Contact
Splaiul Independentei, 287 Tel/Fax: +4-021-316.40.87

detalii
     © Copyright 2005-2008 - Kubu Stream
Toate drepturile rezervate.